Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen, maar waarom? Er zijn veel verschillende soorten kozijnen. Zo kunt u kiezen voor houten kozijnen of bijvoorbeeld kozijnen van aluminium. Wat onderscheidt kunststof kozijnen van de rest? En wat zijn de voordelen? Wij behandelen ze voor u!

Goedkoper dan andere soorten kozijnen

Misschien wel het grootse voordeel van kunststof kozijnen is dat kunststof kozijnen het voordeligst zijn. Als we het vergelijken met houten kozijnen en aluminium kozijnen dan kunnen we constateren dat kuststof kozijnen gemiddeld 15% tot 20% voordeliger zijn dan houten en aluminium kozijnen.

Lange levensduur

Een ander fijn voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben. Ze kunnen, met het juiste onderhoud, namelijk wel tot de 50 jaar meegaan. U hoeft zich na het aanschaffen van kunststof kozijnen dan eigenlijk ook geen zorgen te maken over de levensduur. Alleen af en toe onderhouden en u heeft er 50 jaar plezier van!

Gemakkelijk schoon te maken

Over schoonmaken gesproken. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm. Vooral als we dit vergelijken met houten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn kleurvast en hoeven ook niet opnieuw geschilderd te worden. Daarbij zijn kunststof kozijnen bestand tegen alle weeromstandigheden. Wilt u optimaal genieten van uw kunststof kozijnen? Haal dan eens in de zoveel tijd een doekje met warm water over de kozijnen.

Inbraakwerend en moeilijk ontvlambaar

Kunststof kozijnen staan er bekend om dat ze inbraakwerend zijn. De kozijnen zijn namelijk lastig te ontgrendelen voor inbrekers , het is dan ook niet voor niets dat kunststof kozijnen het Politie Veilig Wonen Keurmerk hebben. Daarbij zijn kunststof kozijnen ook nog eens moeilijk ontvlambaar.

Isolatie

Kunststof kozijnen werken ook nog eens enorm isolerend. Doordat de kozijnen van binnen hol zijn, zorgt dit voor goede isolatie. Hierdoor kunt u gemiddeld tot wel 225 euro per jaar besparen.

Op zoek naar kunststof kozijnen?

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen? Bij HEPRO vindt u de mooiste kunststof kozijnen van de beste kwaliteit. Neem nu een kijkje in het assortiment en bestel nu uw kunststof kozijnen op maat!

Geef een reactie