Wanddecoratie tips – Wat hang jij aan de wanden?

Wanddecoratie tips

Ben je uitgekeken op je wanden? Maar weet je nog niet zo goed wat je ermee aan moet? Dan is deze blog speciaal voor jou geschreven. Wij geven we je graag tips over hoe je met wanddecoratie je muren op eenvoudige wijze sfeervoller kunt maken.

Maak gebruik van je muren

Vandaag de dag werken we steeds vaker thuis. En daarom is het fijn om een werkplek te hebben die zowel ordelijk als gezellig is ingericht. De saaie kale wanden van je werkplek kun je voorzien van een stoer wandrek. Op dit wandrek kun je eenvoudig belangrijke boeken presenteren. Of voorzie de wand van een groot prikbord of magneetbord waarop je eenvoudig belangrijke afspraken of memo’s kunt ophangen. Zo kun je de wanden van je kantoor op een leuke manier voor praktische doeleinden gebruiken.

Galerij aan de muur

Een leuke en eenvoudige manier om je interieur te veranderen is door een galerij aan de wand te creëren. Dit is een wand die je vol kunt hangen met de mooiste prints, foto’s en schilderijen. Zo hou je herinneringen aan die ene gave vakantie in leven. Of kun je jouw favoriete band uitlichten. Hou het bij één wand, zodat je de rest van je interieur rustig houdt. Zou je op iedere wand iets ophangen, dan zul je merken dat het al gauw druk wordt.

Ga voor uniek behang!

Of je nu voor retro, industrieel, romantisch, botanisch, pastel, stoer, lief of grafisch gaat: met behang kun je je werkelijk helemaal uitleven. Vandaag de dag zie je overal unieke prints op de muur. Maak het jezelf makkelijk en kies voor vliesbehang. Dit behang is stevig, rekt niet en makkelijk afwasbaar. Bovendien heb je geen behangtafel nodig, omdat je de muur zelf insmeert in plaats van het behang. Zorg dat het behang perfect is afgestemd op je meubels. Natuurlijke tinten en effen stoffen zorgen voor een harmonieus interieur. 

Geef een reactie