Wat specialisten in woningontruiming voor jou kunnen betekenen

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op mei 11th, 2020 om 01:07 pm

Woningontruiming - wanneer

Ga je binnenkort verhuizen of dient er een huis leeggemaakt te worden? Dan biedt een professional die gespecialiseerd is in woningontruiming jou de uitkomst.

Als jij je woning wilt laten ontruimen, is het van belang dat je voldoende onderzoek doet naar de verschillende partijen die je kunnen helpen. Als je een woning schoon moet opleveren, is het prettig als de woning ook echt schoon is. Als de woning jouw eigendom is, dan zal je meer voor de woning kunnen vragen als deze er netjes uitziet.

Als huurder ben je doorgaans ook verplicht om je woning weer schoon en in goede staat op te leveren. Het kan een hele klus zijn om al je meubilair uit de woning te verwijderen. En dat is nog maar het begin: Het is zijn totaliteit ontruimen van een woning is helemaal veel werk. Zeker voor ouderen is dit een behoorlijke uitdaging. Maar ook als je het druk hebt met werk en tijd een belangrijke factor is, biedt professionele woningontruiming de perfect uitkomst. Bovendien zal het resultaat beter zijn als je de ontruiming door professionals laat verzorgen.

Een voorbeeld van zo een professional is www.wovia-woningontruiming.nl.

Wanneer woningontruiming

De woning kaal opleveren

Wil jij of Dien jij je woning helemaal kaal kunnen opleveren? In dit geval is het aan te raden om de woningontruiming over te laten aan een partij die in staat is om daadwerkelijk alles te verwijderen. Niet alleen dient je meubilair verwijderd te worden, maar daarnaast is het ook van belang dat behang, vloerbedekkingen en vloeren zelf verwijderd worden.

Het kan een uitdaging zijn om een woning helemaal leeg op te leveren, maar voor een professionele partij vormt ook dit geen probleem. Een woningontruimer zorgt voor totale ontzorging en zorgt ervoor dat jij je woning helemaal kaal op kunt leveren.

AD: Op zoek naar woningontruiming in Zutphen? Lees dan meer op Woondetective.

woningontruiming combineren met herstelwerkzaamheden?

Heeft de woning bouwkundige gebreken of zijn er andere problemen? Dan is het vaak ook mogelijk om direct herstelwerkzaamheden uit te laten voeren door de woningontruimer.

Zo kan bijvoorbeeld nicotine aanslag van het plafond verwijderd worden. Daarnaast kunnen ook gaten en scheuren in muren en wanden kunnen ook verholpen worden door een specialist. De schoonmaak? Die word ook vaak verzorgd door het bedrijf in kwestie. Hierdoor hoef jij je dus nergens nog zorgen over te maken. Je kunt ervan uitgaan dat de woning schoon opgeleverd kan worden.

AD: Hoe pak je een inboedel ontruiming aan? Lees het in het blog van Wonen-en-zo.

De woning met interieur opleveren?

Het kan zijn dat je hebt afgesproken met de volgende (onder)huurder of koper dat je de woning inclusief interieur op levert. Soms is dat met de oude meubels, maar zeker expats willen nog wel eens vragen om nieuwe meubels.

In zo’n geval is het aan te raden om na te vragen of de specialist in woningontruiming in staat is om de woning opnieuw in te richten. Sommige woninginrichters kunnen namelijk voor relatief weinig geld nieuw meubilair in kopen om de woning hier vervolgens mee te decoreren.

Op deze manier kun jij de woning weer helemaal netjes opleveren, inclusief interieur. Het is vaak ook nog interessant voor de vraagprijs.

Geef een reactie