Zo kunt u uw appartement snel verkopen

Heeft u een eigen appartement en zou u deze snel willen verkopen? Er zijn heel veel verschillende redenen waarom u snel van uw appartement af zou willen. Wellicht gaat u scheiden, verhuizen of zelfs emigreren en is het, om dubbele lasten te voorkomen, van groot belang dat uw appartement snel verkocht wordt. Maar hoe kunt u dat nu het beste aanpakken? In dit artikel geven wij u de beste tips om uw appartement snel te verkopen

Appartement verkopen de makelaar of toch niet? 

Wanneer u een huis of appartement wilt verkopen, denkt u natuurlijk als eerste aan een verkoop via de makelaar. De makelaar komt kijken, bespreekt de vraagprijs met u en zorgt ervoor dat uw appartement onder de aandacht komt van potentiële kopers. Zij komen kijken en hopelijk hebt u dan snel een bod. Het is de normale gang van zaken, maar er kunnen zeker wat nadelen aan zitten. Zo vraagt een makelaar vaak heel wat geld (makelaarscourtage) om uw appartement te verkopen. Daarnaast heeft u steeds mensen over de vloer die naar uw appartement komen kijken en is er bovenal geen garantie dat uw appartement ook echt snel verkocht wordt. Hier kunnen weken en zelfs maanden overheen gaan. Natuurlijk kunt u er zelf wat vaart achter zetten door uw appartement wat op te knappen of door zelf eens rond te vragen of er mensen zijn die interesse hebben in uw appartement. 

Appartement snel verkopen zonder makelaar

In eerste instantie denkt u er waarschijnlijk niet meteen aan, maar u kunt uw appartement ook verkopen zonder makelaar. En dan bedoelen we niet dat u het helemaal zelf moet regelen. Als u uw appartement echt snel wil verkopen, gaat u naar een vastgoedhandelaar zoals Bagro Vastgoed. U meldt uw huis aan en krijgt binnen enkele werkdagen te horen of er interesse is. Zo weet u al snel waar u aan toe bent. Daarna wordt er een bod gedaan en kan alles snel afgehandeld worden. Wanneer er interesse is vanuit een vastgoedhandelaar, gaat het verkopen van uw appartement dus een stuk sneller dan via de makelaar. Daarnaast zitten er ook nog eens geen extra kosten aan vast! 

Geef een reactie