5 tips voor het vinden van de beste slotenmaker

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op augustus 21st, 2020 om 07:40 pm

Beste slotenmaker vinden

Slotproblemen? wat te doen?

U kunt op elk moment van het jaar te maken krijgen met slot-problemen. Denk aan een kapot slot, een slot dat niet (meer) voldoet aan de strenge wetgeving of u heeft uzelf buitengesloten uit huis. Om de beste slotenmaker uit uw regio te vinden, adviseren wij u deze 5 tips te volgen.

Ik had zelf laatst een slotenmaker in Oss nodig, maar omdat ik merkte dat het ontzettend lastig is deze snel een te vinden, heb ik dit blog artikel geschreven.

1. Zoek een lokale slotenmaker

Het is laat op de avond, je hebt jezelf buitengesloten en je wilt dus zo snel mogelijk weer naar binnen kunnen. Daarom is het van belang dat je een slotenmaker kiest die in jouw regio is. Want des te verder weg het bedrijf, des te langer zij erover zullen doen om naar jouw huis te komen.

Zoek in Google of in bedrijvengidsen. Afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt en de noodzaak, kan je nog overwegen om bij vrienden en familie na te vragen welke slotenmaker het beste is. Een goede slotenmaker zal namelijk altijd aanbevolen worden door anderen.

2. Check de reviews over de slotenmaker

Dit is heel belangrijk. Veel slotenmakers zijn namelijk ongekend duur, dit omdat slotenmakers een directe noodsituatie verhelpen.

Het is gemakkelijk om de bedrijfswaarderingen en de beoordelingen op het internet te zien. Bekijk de reviews in Google, op bedrijvengidsen en onafhankelijke review-websites.

3. Tot hoe laat is het bedrijf open?

Steeds meer slotenmakers bieden 24/7 service, maar er zijn er nog altijd veel die dit nog niet doen. Kies dus een slotenmaker die dit wel biedt, want als je in de avond of in het weekend voor een buitengesloten deur staat wil je natuurlijk toch zo snel mogelijk weer binnen kunnen.

4. Wat doet de slotenmaker allemaal?

Dan doelen we op de diensten. Laten ze alleen mensen weer naar binnen? Of bieden ze ook beveiligingsadvies, slotendiensten, camera advies en meer? Het is namelijk beter om een slotenmaker te kiezen die deze extra diensten biedt. Als ze er namelijk toch zijn, kunnen ze beter meteen ook even naar wat andere zaken kijken.

5. De prijs

Natuurlijk, de prijs is altijd iets waar je naar kijkt. Maar doe dit bij slotenmakers extra goed. Vraag voordat je met ze in zee gaat, eerst om een volledige offerte. Veel slotenmakers vragen namelijk ongekend hoge prijzen. Dit omdat ze weten dat ze mensen helpen in noodsituaties.

Geef een reactie